Svea-tjänsten

Betaltjänsten erbjuds av Svea Bank Ab (FO-nr 3237195-7) i samarbete med bankerna och kreditinstituten. Betaltjänsten kräver varken extra avgifter eller registrering från användarens sida. Handlaren får omedelbart information om att din betalning har kommit in och du får en bekräftelse från Svea Bank i din e-post. Meddelandet innehåller en länk till webbsidan Köparens tjänster, där du när du så önskar dygnet runt kan sköta bl.a. returneringar av produkter, göra en reklamation och ge respons med hjälp av nöjdhetsgarantin som handlaren erbjuder.

Svea Bank Ab är ett betalningsinstitut och en betaltjänstleverantör som lyder under Finansinspektionen. All dataöverföring och penningtrafik är SSL-skyddad, vilket betyder att ingen utomstående kan se dina uppgifter. Din betalning förvaras på Svea Bank Ab:s kundmedelskonton och överförs till säljaren först efter att du har mottagit beställningen och haft en möjlighet att kontrollera den. Tidsfristerna för kontrollen meddelas för varje beställning i e-posten. Läs mera om användningen av Svea-tjänsten

Betalningssätt

Kortbetalningar med Visa, Visa Electron, MasterCard och Business Eurocard

När du betalar med kort blir det en affär mellan kunden och Svea Bank Ab. E-butiken ansvarar endast för marknadsföringen och leveransen av produkter och tjänster samt behandlar eventuella reklamationer. Svea Payments Ab är betalningens mottagare, som också behandlar reklamationer som gäller betalningarna.

Kontaktuppgifter

Svea Bank Ab
FO-nummer: 3237195-7
Mechelinsgatan 1a 00180 HELSINGFORS
Tel. +358 9 4242 3330

svea.com

Maksuturva-certifierad e-butik

Svea Payments Ab är ett betalningsinstitut och en betaltjänstleverantör som lyder under Finansinspektionen.

Menade du de här?
Produktmärke
Produktkategorier
Produkter
Din sökfråga gav tyvärr inga träffar.